Vaillant ecoTEC classic + Netatmo

VAILLANT ECOTEC Plus
17 september 2015
Laat alles zien

Vaillant ecoTEC classic + Netatmo

Vaillant ECOTEC Classic + Netatmo

1695

VAILLANT ECOTEC classic + Netatmo
Compleet geleverd en geïnstalleerd inclusief : expansievat, rookgas dak doorvoer, inlaatcombinatie, benodigde aansluit materialen, inclusief btw en afvoeren oude toestel. 2 jaar service en 5 jaar Fabriek garantie. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Inclusief Netatmo thermostaat.

Garantie VNI service periode van 2 jaar is bij ons kostenloos. (All-in)

Netatmo thermostaat voor Vaillant

netatmo-iphone-cv-ketel-02Gemak dient de mens en dankzij een slimme thermostaat als Netatmo’s Thermostaat kun je altijd in een warm huis thuis komen. De door de bekende Franse ontwerper Philippe Starck ontworpen Netatmo Thermostaat is een vierkante thermostaat met een afmeting van 8,3 x 8,3 cm. De behuizing is vervaardigt uit melkachtig plexiglas met een witte kunststof binnenkant die je door het plexiglas heen ziet.

Dankzij Netatmo’s Thermostaat heb je altijd op het juiste moment een warm huis. Niet alleen kun je het klokprogramma eenvoudig aanpassen, je kunt je verwarming ook vanaf iedere plek handmatig in- of uitschakelen via een app op je smartphone of tablet. Er is geen detectie of je thuis bent.

ecoTEC classic

ecotecproDe ecoTEC classic is het bewezen betrouwbare toestel van Vaillant, beschikbaar in de  comfortklassen CW 3, 4 en 5.

Bewezen betrouwbaar

De ecoTEC classic is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en onderdelen die zich in de praktijk hebben bewezen. Van de RVS-wisselaar zijn er inmiddels al meer dan 3 miljoen verkocht. Kortom 100% bewezen betrouwbaarheid.

Hoog rendement

Natuurlijk heeft ook de ecoTEC pro het HR 107 label voor het hoogst mogelijke rendement. En dankzij de slimme elektronica is dit toestel niet alleen zuinig in gebruik, maar ook in stand-by.

Comfort voor douche en bad

De ecoTEC classic is beschikbaar in de comfortklassen CW 3,4 en 5. Naast behaaglijke warmte bieden beide toestellen een ruime hoeveelheid warm water voor iedere standard douche. Heeft u een bad? Kies dan de CW 5 om snel te kunnen vullen.

Compacte oplossing

De ecoTEC classic is de meest compacte hr-ketel wanneer u kiest voor de oplossing met een ingebouwd expansievat (EXP). Hierdoor kan hij overal worden geplaatst en is hij een bijzonder fraaie oplossing wanneer de ketel in het zicht hangt.

Kies hier uw type van de Vaillant Ecotec Classic serie:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

[wpgdprc "Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website."]