VAILLANT ECOTEC classic

VAILLANT ECOTEC Plus
17 september 2015
Laat alles zien

VAILLANT ECOTEC classic

Vaillant ECOTEC Classic

1575

VAILLANT ECOTEC classic VHR 35-38/5-5 CW5+ 35KW

Compleet geleverd en geïnstalleerd inclusief : expansievat, rookgas dak doorvoer, inlaatcombinatie, benodigde aansluit materialen, inclusief btw en afvoeren oude toestel. 2 jaar service en 5 jaar Fabriek garantie. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Garantie VNI service periode van 2 jaar is bij ons kostenloos. (All-in)

ecoTEC classic

De ecoTEC classic is het bewezen betrouwbare toestel van Vaillant, beschikbaar in de  comfortklassen CW 3, 4 en 5.

Bewezen betrouwbaar

De ecoTEC classic is opgebouwd uit hoogwaardige materialen en onderdelen die zich in de praktijk hebben bewezen. Van de RVS-wisselaar zijn er inmiddels al meer dan 3 miljoen verkocht. Kortom 100% bewezen betrouwbaarheid.

Hoog rendement

Natuurlijk heeft ook de ecoTEC pro het HR 107 label voor het hoogst mogelijke rendement. En dankzij de slimme elektronica is dit toestel niet alleen zuinig in gebruik, maar ook in stand-by.

Comfort voor douche en bad

De ecoTEC classic is beschikbaar in de comfortklassen CW 3,4 en 5. Naast behaaglijke warmte bieden beide toestellen een ruime hoeveelheid warm water voor iedere standard douche. Heeft u een bad? Kies dan de CW 5 om snel te kunnen vullen.

Compacte oplossing

De ecoTEC classic is de meest compacte hr-ketel wanneer u kiest voor de oplossing met een ingebouwd expansievat (EXP). Hierdoor kan hij overal worden geplaatst en is hij een bijzonder fraaie oplossing wanneer de ketel in het zicht hangt.