Gas in de caravan laten aansluiten of zelf doen
18 september 2015
Laat alles zien

All in service abonnement

Een all in service abonnement voor uw cv ketel zodat het nodige onderhoud aan de cv ketel niet vergeten wordt.Iedereen weet zo ongeveer wel dat het van belang is om goed onderhoud aan uw cv ketel uit te laten voeren.

Niet alleen bevinden er zich mechanische onderdelen in uw cv ketel doe kunnen slijten of lekken. Ook produceert de ketel vervuiling. Deze vervuiling hoopt zich op in de warmtewisselaar die regelmatig schoongemaakt moet worden. Het condenswater dat ontstaat in de HR ketel loopt via de warmtewisselaar naar beneden. Uiteindelijk wordt het condenswater dat de ketel produceert afgevoerd naar het riool.

Om ervoor te zorgen dat de rookgassen  niet ontsnappen in de ruimte waarin de ketel zich bevindt, is de onderzijde van de verbrandingsruimte afgescheiden d.m.v. een syfon voordat het condens het riool instroomt.

Wanneer er een onderdeel van de ketel kapot gaat, dan kan dit aardig wat kosten als het tegen zit.

Een defecte ventilator of pomp laten vervangen kost al snel tussen de 200 tot 300 euro.

De elekronica kan stuk gaan enzovoort.

Wanneer je  een all in abonnement afsluiten bij een erkend installateur, betaal je zo ongeveer 12,00 per maand. Dan ben je verzekerd van regulier onderhoud. Er worden er geen voorrijd kosten, onderdelen en arbeidsloon berekend. Ook bent u verzekerd van snelle hulp. En een all in service abonnement kan heel aangenaam zijn bij koud wanneer de ketel ermee stopt. Tevens is een koude douche ook geen pretje. Dit zijn toch zaken waar je zeker van wil zijn. Een all in service abonnement voor uw cv ketel van Putter cv installaties, is hiervoor een prima  oplossing.

Putter cv installaties is een laagdrempelig bedrijf. het is gespecialiseerd  in onderhoud, aanleg en reparaties van cv ketels. Hierdoor zijn we een goede partij om een  service abonnement  af te sluiten. we kunnen snel schakelen in de Zaanstreek waardoor u altijd snel wordt geholpen. U kunt ons vinden op https://www.puttercvinstallaties.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *