All in serviceabonnement van Putter cv installaties voor een eerlijke prijs.

Een all-in serviceabonnement of contract is een goede manier om onderhoud en controle goed te laten uitvoeren. U hoeft verder niet om te kijken naar uw cv ketel.Putter cv installaties garandeert u onderhoud door de beste vakmensen, zonder voorrijkosten, loonkosten of onderdelen tot 285,00 euro. Wij houden nauwkeurig bij wanneer het toestel toe is aan een servicebeurt. Wij bieden een serviceabonnement aan in b.v. Zaandam, Wormerveer, Assendelft, Krommenie en de meeste plaatsen in en rondom de Zaanstreek/Zaanstad. We zijn een erkend installatie bedrijf  en aangesloten bij www.kvinl.nl.

U zit er dus altijd warmpjes bij, dankzij een all in service contract met gratis onderhoud:

  • heeft uw ketel minder kans op storing
  • heeft uw ketel een langere levensduur
  • heeft u geen reparatiekosten
  • heeft u een verminderd gevaar op koolmonoxidevergiftiging
  • heeft uw ketel een hoger rendement

Met  onderhoud en service contract/ abonnement minder kans op storingen

Door het periodieke onderhoud kunnen eventuele problemen sneller gesignaleerd worden, waardoor ze ook sneller aangepakt kunnen worden. Hiermee verkleint u de kans dat uw ketel er onverhoopt mee stopt.

sleut

Langere levensduur door goed onderhoud aan uw CV-ketel

Doordat uw ketel regelmatig gecontroleerd wordt, en problemen tijdig opgelost worden, zullen de onderdelen van uw ketel ook langer meegaan.

Door CV-ketel onderhoud minder kosten aan uw CV-ketel

Omdat  problemen sneller waargenomen kunnen worden, zullen ze ook eenvoudiger op te lossen zijn. Dat zal veel schelen in de kosten van grote reparaties aan uw CV-ketel.

Periodiek onderhoud voorkomt koolmonoxidevergiftiging

Onze gekwalificeerde monteurs controleren de CV-ketel met  meetapparatuur op de uitstoot van koolmonoxide. Onveilige situaties worden direct aangepakt. U weet dus altijd zeker dat u goed zit!

Onderhoud zorgt voor het beste rendement van uw CV-ketel

Onze monteurs reinigen uw apparatuur en zorgen voor een optimale afstelling. Met regelmatig onderhoud zorgt u ervoor dat alles veilig functioneert. U bent zeker van een optimaal rendement.

Kies voor een CV-ketel All in service contract

Met een All in Onderhoud & Service abonnement van Putter CV installaties betaalt u een vast, laag bedrag. Daarvoor krijgt uw CV-ketel een  onderhoudsbeurt door onze vakmensen. Ook kunt u rekenen op snelle hulp mocht er  toch een storing optreden.

Interesse in een CV-ketel all in sevice abonnement?

Vul ons formulier in aan de rechterzijde van de pagina. Of ga naar de contactpagina.