Putter CV Onderhoud, erkend Vaillant dealer

Putter CV Onderhoud uit Wormerveer is erkend Vaillant dealer. Sinds 5 jaar zijn wij door deze mooie organsiatie aangesteld als erkend installateur. Dit betekent dat wij een zeer goede en sterke relatie hebben met de Duitse cv-ketel fabrikant. Als erkend dealer worden wij intensief op de hoogte gehouden van het laatste nieuws, volgende de nieuwste product trainingen om onze kennis over de Vaillant producten optimaal te houden en worden wij regelmatig uitgenodigd op één van de dealerdagen om te leren hoe wij onze bedrijfsvoering nog sterker kunnen verbeteren om de klantbeleving naar een hoger niveau te brengen.

De bekroning als erkend Vaillant dealer heeft ons veel goeds gedaan, vandaar dat wij uitsluitend met Vaillant producten werken. De techniek is zeer vooruitstrevend en de service vanuit de organisatie is grandioos. Met trots plaatsen wij dan ook deze degelijke Duitse producten.

Waarom Vaillant?

Wie kent Vaillant niet? Het merk is in 1874 opgericht door Johan Vaillant, het bedrijf kenmerkde zich door de enorme innovatiekracht en degelijke oplossingen. Over de jaren heen is Vaillant uitgegroeid tot één van de meeste toonaangevende spelers op de markt voor vewarming, koeling en duurzame energie. Vandaag de dag is Vaillant actief in meer dan 35 landen waar de producten zorgen voor het duurzaam verwarmen van allerlei soorten gebouwen. Wij als erkend vaillant dealer zijn zeer trots onderdeel te mogen uitmaken van deze organisatie.