CV ketel vervangen

 

cv ketel vervangen ; wat zijn de voordelen

cv ketel vervangenHet voordeel van cv ketel vervangen. Gemiddeld heeft een CV ketel een minimale levensduur van 12-15 jaar. Mits de ketel goed is onderhouden kan deze dus 12 jaar zonder problemen meegaan. Daarna komen er steeds meer reparaties voor. Wanneer de CV ketel dus 12 jaar is, moet u er aan gaan denken de cv ketel te te vervangen. Ga je jouw oude cv ketel vervangen voor een nieuwe, dan zul je ontdekken dat die veel zuiniger is dan een oude. De investering voor het vervangen van je cv ketel verdien je dus relatief snel terug.

Goedkope cv ketel kiezen

Goedkoop leest in dit geval als: Goed en betaalbaar. Waarom zou u een paar 100 euro willen besparen op een ketel en daardoor inboeten op kwaliteit? Onze Vaillant, Remeha en Intergas cv ketels bieden u de kwaliteit en het comfort dat u nodig heeft.

Bovendien krijgt u voor onze prijs ook de installatie inclusief bijv. het expansievat, leidingen en koppelingen (tot 1 meter) en nog veel meer…
In de regio Zaandam, Krommenie, Wormerveer, Assendelft, Wormer, Zaandijk, Westzaan kortom de Zaanstreek of Zaanstad kunnen we vaak een extra scherpe aanbieding doen om uw CV ketel te laten vervangen.

Beter Energielabel met een zuinige ketel

CV ketel vervangen voor een beter energielabelElk huis in Nederland heeft tegenwoordig een Energielabel. Dit label geeft aan hoe energiezuinig uw huis is. Een van de dingen die belangrijk zijn voor dit label is uw ketel. Met een oude verwarmingsketel krijgt u een lager Energielabel dan met een nieuwe hr-ketel.  kan hier dus helpen.

Het Energielabel is steeds belangrijker voor de waarde van uw huis. Een CV ketel vervangen kan dus de waarde van uw huis verhogen.

Voordelen van een oude CV ketel vervangen

  • Met een nieuwe hr-ketel bespaart u al snel 15-20% op de stookkosten;
  • U draagt bij aan een schoner milieu;
  • U bent zeker van een betrouwbare ketel;
  • Altijd optimaal warmwater comfort;
  • Onze ketels van Vaillant hebben zich sinds 1874 in miljoenen huishoudens bewezen.

 

Tip: CV ketel vervangen in de zomer

In de maanden juni, juli en augustus raakt uw de thermostaat (hopelijk) niet aan, de zon is een heerlijk goedkope verwarming voor uw huis. Geen zorgen om de oude cv-ketel dus. Totdat de winter aanbreekt en het buiten kouder wordt, dan moet uw verwarming hard aan de bak. Dit is een bekend moment waarop veel oudere cv-ketels het begeven. Wees dit moment voor, bepaal in de zomer al of uw CV ketel vervangen dit jaar nodig is. In de zomer heeft u immers het minste last van de verbouwing. Door uw CV ketel op tijd te vervangen, weet u zeker dat u in de wintermaanden niet in de kou komt te zitten.

 

sei logo kopie      vaillant-team-erkend-installateur